Avui obert: 08:30-20:30
Demà obert: 08:30-20:30

a-Serveis d'Ortopèdia Tècnica

per Neus Domènech Pol

trobareu més informacio www.ortopediadomenech.com

ANALISI DEL PEUS I PLANTILLES A MIDA
Caminar és una funció bàsica per el nostre cos. Quan tenim dolor al caminar cal analitzar els motius i intentar corregir-los. Hi ha moltes patologies al peu interrelacionades amb problemes de Salut als malucs, esquena i altres.

Fem ESTUDI BIOMECÀNIC del peu i de la marxa amb aparells de darrere generació.
Plataforma informatitzada de càrrega en estàtic i en dinàmic, per analitzar el repartiment de pes i pressions.
Escaner 2D, per prendre mides del peu.
Escaner 3D També ho completem amb una minuciosa EXPLORACIÓ CLÍNICA del peu. Si el pacient disposa d´ informes mèdics

CALÇAT ORTOPÈDIC A MIDAÇ

Disposem de calcat ortopèdic estàndard molt confortable, per diferents necessitats. En cas de deformitats greus dels peus, amputacions, etc, ... podem encarregar calcat a mida.

Són productes que cobreix la seguretat social, i disposem de llicència per tramitar-ho.

MITGES COMPRESSIVES

INSUFICIÈNCIA VENOSA CRÓNICA és una malaltia causada per la incapacitat de les venes de retornar la sang de les extremitats cap al cor, en contra del sentit de la gravetat. Es genera una congestió del sistema venós, sobretot en les cames, varius, edema i lesions ulceroses que no es curen. Per aixo disposem de mitges compressives de diferents tipus, colors i llargades (pantis, mitges llargues, mitjons, etc..) Estandard o a mida.

El LIMFEDEMA és una patologia del sistema limfàtic. Pot ser congènita o secundaria (després de traumatismes, extirpació de ganglis limfàtic en oncologia, o altres.

MASTECTOMIA 

Protesis de pit, roba intima, roba per fer esport, banyadors, i accessoris relacionats. Et podem assessorar a per escollir el millor producte per a les teves necessitats.

ORTESIS

Ortesis de tot tipus, tant estandard com a mida.

Per a tot tipus de patologies ORTESIS, faixes, turmelleres, genolleres, canelleres. Tant per a rehabilitació, post operatories, per fer esport, prevenir lesions o per ajudar a curar-les.

GUIXOS I SUBSTITUTS DEL GUIX EXOS, resines E-CAST, WALKERS Adeu als guixos. Ortesis que substitueixen els guixos. Es poden obrir i tancar, es poden mullar, adaptables facilment.

FABRICACIÓ D´ORTESIS a mida PER ADULTS I NENS: Ferula de sirena, Denise Browne, corse a mida,..

AJUDES TÈCNIQUES: LLITS, GRUES, BANY... 

Un ampli assortit de productes de tot tipus per millorar la qualitat de la vida diaria i la mobilitat.

CADIRES DE RODES, CAMINADORS, MULETES, CROSES SCOOTERS, I CADIRES RODES ELECTIQUES, LLITS ORTOPEDICS, GRUES AJUDES I ACCESSORIS PER A LA VIDA DIARIA En tots els casos hi ha disponibles opcions per el finançament o lloguer, a mida per cada necessitat.

LLOGUER ÈQUIPS ORTOPÈDIA. CONDICIONS DE FINANCIACIÓ PERSONALITZADES

Preu