Avui obert: 08:30-20:30 h
Demà obert: 08:30-20:30 h

Història

La nostra raó de ser són els NOSTRES PACIENTS i cuidar de la SEVA SALUT. Centrem els nostres esforços en escoltar-te i oferir-te el millor consell. 

Esperem que amb nosaltres puguis trobar tota l'ATENCIÓ que precises amb un tracte proper i professional, ajudant-te a gaudir de la millor salut possible.

Els ENCÀRRECS son prioritaris, disposem de 4 lliuraments de productes al llarg del dia (8:30, 11:00, 14:00 i 17:30). 

Volem agrair la FIDELITAT dels nostres clients amb descomptes en els productes i serveis de parafarmacia, de tres tipus. Fer-la és ràpid i gratuït. No apliquem descomptes en medicaments. La Targeta PREMIUM amb un 3% amb punts acumulats i la VIP amb un 5% de descompte amb punts acumulats.  La targeta FAMÍLIA NOMBROSA amb un 5% de descompte directe en peu. 
I la targeta
PROFESIONAL, reservat als professionals de la salut i altres empreses.
TOTS els clients rebran un val
OBSEQUI D'ANIVERSARI ( 30 dies de termini) i altres promocions exclusives.

La farmàcia es va inagurar a finals de juliol 2014. A l'estiu del 2016, es va aconseguir la llicència de FABRICANT de PRODUCTES D’OTOPÈDIA A MIDA. Els següents serveis: plantilles ortopèdiques a mida, calçat ortopèdic a mida, mitges i productes per a insuficiència venosa i limfedema, ortesis a mida per a tronc, extremitats inferiors i superiors, i tot tipus de cadires de rodes  per a la mobilitat. També podeu trobar llits, productes per al bany, i consells per a guanyar qualitat de vida.

Estem associata a ORTOGRUP (per als serveis d'ortopèdia) i a SEFAC (serveis de Farmàcia).