Avui obert: 08:30-20:30
Demà obert: 08:30-20:30

Equip

Neus Domènech Pol

Titular Farmàcia i Director Tècnic Ortopèdia

La Neus Domènech, titular de la farmàcia des del 2014, és llicenciada en Farmàcia i doctora en Tecnologia dels Aliments. Entre el 2006-2014 va ser titular d’una oficina de farmàcia a Palafrugell.  Abans va treballar en departaments de qualitat d’indústria alimentària i departament de qualitat d’HIPRA (industria farmacèutica veterinària).

Al llarg dels anys ha participat en nombrosos cursos sobre Homeopatia, Flors de Bach, productes naturals , aromateràpia, oligoelements, fitoteràpia, probiòtics, intoleràncies alimentàries, i molts altres.

Qualificada per al servei de deshabituació del tabac (SEFAC).

Tècnic en Ortopèdia amb coneixements actualitzats en tècniques de presa de mida amb escàners i sistemes 3D, plantilles ortopèdiques a mida i sabates a mida.

S’ocupa personalment de la realitzacio de plantilles ortopèdiques a mida i sabates a mida, i órtesis a mida, mitges i productes compesssius a mida.

Idiomes: Angles, Francès i Alemany.

Xavier Monge

Farmacèutic Adjunt
En Xavier Monge és Llicenciat en Farmàcia i té un Màster en Atenció Farmacèutica Integral i un Postgrau en Assegurament de la Qualitat als Laboratoris d’Anàlisis Clíniques. També compta amb més de 15 anys d’experiència en oficines de farmàcia. Ha fet cursos d’especialització en Homeopatia, Fitoteràpia, Aromateràpia, SPD (Servei de medicació Personalitzada), Nutrició i assessorament dietètic i ortopèdia. Es el responsable dels serveis de SPD serveis nutricional fitoteràpia i productes naturals i de l’atenció farmacèutica. Idiomes: català, castellà i anglès.

Mònica Caba

Responsable Parafarmàcia i Cosmètica i Servei Arracades

La Mònica Caba és llicenciada en Dret i Tècnic de Farmàcia. Té una llarga experiència en el món de la farmàcia i la parafarmàcia. És la responsable dels productes de cosmètica i parafarmàcia.

Responsable del servei de col•locació d’arracades, i també gestiona els productes infantils.

En la secció ortopèdia gestiona les categories mitges compressives, mama, i sabates.

La seva passió la es la fotografía i s’ocupa de fer-nos les fotos. Gestiona les les xarxes socials i en l'organització d’esdeveniments a la farmàcia. Idiomes: català, castellà i anglès.

Joan Heredia Rosauro

Responsable de la secció Ortopèdia (sobretot Mobilitat, ajuts vida diària, Ortesis, Rehabilitació).

Fisioterapeuta.

Ha treballat en diferents residències geriàtriques durant anys.

Amplis coneixements i experiència laboral en centres de fisioteràpia rehabilitacio.

Master en Psiconeuroimunnoendocrinologia (PNI) i alimentació ortomolecular. 

En les families de productes i serveis d’ortopèdia és responsable de la gestió de les órtesis i productes de mobilitat, i rehabilitació, i ajuts a la vida diària.

Esportista en el temps lliure i gran cuiner.

Marta Font Buxeda

Tècnic de farmàcia

Responsable Parafarmàcia i Magatzem.

La Marta és Tècnic en Farmàcia. Té una llarga experiència en el món de la farmàcia i la parafarmàcia. S’encarega dels SPD i dels serveis de magatzem i suport de la farmàcia i parafarmàcia.

Idiomes: català, castellà i anglès.