Avui obert: 09:30-13:30
Demà tancat

Equip

Neus Domènech Pol

Titular OF
La Neus Domènech, titular de la farmàcia des del 2014, és llicenciada en Farmàcia i doctora en Tecnologia dels Aliments. Entre el 2006-2014 va ser titular d’una oficina de farmàcia a Palafrugell. Abans va treballar en departaments de qualitat d’indústria alimentària i industria farmacèutica veterinària. Al llarg dels anys ha participat en nombrosos cursos sobre Homeopatia, Flors de Bach, productes naturals , aromateràpia, oligoelements, fitoteràpia, probiòtics, intoleràncies alimentàries, i molts altres. Tècnic en Ortopèdia amb coneixements actualitzats en tècniques de presa de mida amb escàners i sistemes 3D, plantilles ortopèdiques a mida i sabates a mida. Responsable de l’ortopèdia, taller de plantilles, i servei de deshabituació del tabac. Idiomes: Angles, Francès i Alemany.

Xavier Monge

Farmacèutic Adjunt
En Xavier Monge és Llicenciat en Farmàcia i té un Màster en Atenció Farmacèutica Integral i un Postgrau en Assegurament de la Qualitat als Laboratoris d’Anàlisis Clíniques. També compta amb més de 15 anys d’experiència en oficines de farmàcia. Ha fet cursos d’especialització en Homeopatia, Fitoteràpia, Aromateràpia, SPD (Servei de medicació Personalitzada), Nutrició i assessorament dietètic i ortopèdia. Es el responsable dels serveis de SPD serveis nutricional fitoteràpia i productes naturals i de l’atenció farmacèutica. Idiomes: català, castellà i anglès.

Mònica Caba

Responsable Parafarmàcia i Dermatologia
La Mònica Caba és llicenciada en Dret i Tècnic en Parafarmàcia. Té una llarga experiència en el món de la farmàcia i la parafarmàcia. És la responsable dels productes de cosmética i parafarmàcia. Tambe gestiona els productes infantils i s’encarrega del servei de col•locació d’arracades. La seva passió la es la fotografía i s’ocupa de fer-nos les fotos. Gestiona les les xarxes socials i en l'organització d’esdeveniments a la farmàcia. Idiomes: català, castellà i anglès.

Joan Heredia Rosauro

Responsable de la secció Ortopèdia.

Ha treballat en diferents residències geriàtriques durant anys.

Amplis coneixements i experiència laboral en centres de fisioteràpia rehabilitacio.

Master en Psiconeuroimunnoendocrinologia (PNI) i alimentació ortomolecular. 

Esportista en el temps lliure i gran cuiner.