Back
Next
Tens dubtes?
Confia en nosaltres
Som professionals i et podem aconsellar perquè puguis millorar la salut i el benestar.

Pots fer la teva comanda per
telèfon, mòbil, whatsapp o e-mail. T’avisem quan la tinguem a punt perquè la puguis recollir. Disposem d’aparcament reservat per als nostres clients davant mateix de la farmàcia.

Telèfon 972 439 935
Mòbil/whatsapp 619 534 323
info@farmacianeusdomenech.com

TARGETA CLIENT

La targeta client és la nostra manera d’agrair la vostra fidelitat. Amb ella podràs gaudir dels nostres descomptes especials tot l’any.
A més, per al vostre aniversari podreu utilitzar-la per a les vostres compres i gaudir d’un 15% de descompte* durant 30 dies a partir de la data del vostre aniversari.

També t'informarem de promocions, descomptes, regals d'aniversari i moltes coses més.

Fer-la és gratuït i n’hi ha de tres tipus:
PREMIUM: 5% de descompte en les teves compres.
FAMILIA NOMBROSA: 8% de descompte en les teves compres si sou una família nombrosa.
PROFESSIONAL: 10% per a professionals de la salut i d’empreses relacionades.

* El descompte s’aplica en tots els serveis i productes de la farmàcia (exclosos els medicaments).

ASSESSORAMENT NUTRICIONAL

Amb el suport de Laboratorios CINFA, SERVICIO NUTRICIONAL i la nostra experiència en l’assessorament nutricional personalitzat podem ajudar-te a perdre pes de forma segura i equilibrada. Proposem diferents plans adequats a cada persona i estil de vida.

• Pautes dietètiques personalitzades per perdre pes per adults, per a dones amb menopausa i per a aquelles que segueixen una dieta vegetariana o veganisme.

• Problemes de salut com l’estrenyiment, la salut cardiovascular, etcètera.

• Et fem un test nutrigenètic AdelGENIC o PrevenGENIC (Laboratoris CINFA i Universitat de Navarra)

HOMEOPATIA

A la nostra farmàcia disposem d'un ampli ventall de productes homeopàtics per a diferents patologies (grànuls, glòbuls, pomades, etc). Estem en contacte amb els principals laboratoris fabricants (Boiron, Iberhome, DHU, HEEL i altres), per la qual cosa podem donar consell farmacèutic sobre com utilitzar aquests productes.

Hi ha tractaments indicats per a problemes de salut aguts i crònics, com per exemple l'estrès, la prevenció de patologies hivernals, les al·lèrgies, els petits trastorns durant l'embaràs i el part, els dolors muscul-esquelètics, etc.

L'homeopatia la va desenvolupar el Dr. Hanneman fa uns 200 anys i actualment lutilitzen milions de persones a tot el món i  és present en més de 80 països.

És un mètode terapèutic que aplica el principi de la similitud i guareix utilitzant dosis infinitesimals de diferents substàncies. Considera el pacient en un conjunt total i no només alguns símptomes de la malaltia, per això els beneficis pel pacient són globals. Es pot utilitzar en totes les etapes de la vida, des de nadons, embarassades i fins a ancians o polimedicats.

ANÀLISI DE PELL I CABELL

Disposem d’un aparell que incorpora la tecnologia més avançada. Amb l’ajuda d’una càmera fotogràfica amb anàlisi d’imatges ens permet, de manera ràpida i senzilla, fer una anàlisi completa: humitat, sèu, elasticitat, melatonina, PH...

Així podem aconsellar-te quins productes són els més adequats per millorar la salut de la seva pell i/o cabells.

Pell: arrugues, sequedat, envelliment, pèrdua de lluminositat, taques del sol, acne i pells grasses.

Cabell: caiguda del cabell, picors del cuir cabellut, sequedats, caspa, descamacions... Fins i tot podem detectar la presència de polls.

FLORS DE BACH

El Dr. Edward Bach (1886-1936) va elaborar, a partir de l'essència d'algunes flors i plantes, remeis per millorar l'estat emocional, físic i mental de cada persona.

Bach va partir de la base que cada dolència o malaltia té un origen emocional i va treballar durant anys per a combatre aquests mals d'una forma natural.

A més, va preparar una combinació de cinc flors pensades per a situacions difícils i que va anomenar "Rescue Remedy" o remei de rescat.

Nosaltres oferim aquestes essències florals personalitzades per poder-te ajudar en situacions de tristesa, inseguretat, cansament, por i un llarg etcètera.

CURA DEL BEBÈ I COL·LOCACIÓ D'ARRECADES

Si esteu esperant una filla o fill o acabeu de tenir un nadó, veniu al nostre establiment perquè us puguem ajudar i assessorar durant l’embaràs i en els primers dies de vida del més petit/a de la casa.

• Llistes de naixement personalitzades
• Preparació de canastrells per als dies d’hospitalització
• Preparem paneres, pastissos de bolquers i regals personalitzats
• Articles de puericultura
• Llets infantils, farinetes i similars
• Xerrades i sessions informatives per a mares i pares
• Medicaments naturals i homeopàtics per a bebès i embarassades
• Productes sense gluten

Col·locació d’arracades hipoal·lergèniques: us oferim el servei de perforació d’orella i col·locació d’arracades per a nadons i adults. El nostre sistema és higiènic, ràpid, fàcil, i sense dolències. Tenim molts models a escollir en materials hipoal·lergògens d’acer quirúrgic estèril, banyat en or o titani. Cal reservar cita prèvia.

Si disposeu de la nostra targeta PREMIUM tindreu un fantàstic regal quan neixi el vostre nadó: un xumet exclusiu!

DESHABITUACIÓ TABÀQUICA

El tabac és molt nociu per la salut. Deixar de fumar és un esforç que val la pena.

Vols deixar de fumar? Ho has intentat tot sol i no ho has aconseguit?
Nosaltres t’ajudem.

Et proposem el tractament més adequat (medicaments, pegats de nicotina, caramels o xiclets medicamentosos, plantes medicinals, homeopatia i flors de Bach) i fem controls de seguiment per acompanyar-te durant tot el procés.

Seguim els protocols recomanats per SEFAC i el Col·legi de Farmacèutics de Catalunya.

SPD (SISTEMA PERSONALITZAT DE DOSIFICACIÓ)

L’SPD és un dispositiu personalitzat de dispensació de medicaments. Ideal per a persones d’edat avançada i/o que viuen soles, a les quals els costa complir amb les posologies prescrites. Amb aquest sistema ens assegurem que cada pacient prengui els medicaments segons les pautes mèdiques i farmacèutiques. D’aquesta forma s’eviten oblits o duplicitats.

Els medicaments queden distribuïts en els blisters per setmanes, identificant clarament cada medicament amb el dia de la setmana i la franja horària que cal prendre els diferents medicaments: matí, migdia, tarda i nit.

L'SPD és un envàs d’un sol ús, segur, higiènic i estable que garanteix les propietats físicoquímiques i galèniques del medicament.

A més, quan ho preparem aprofitem per fer una revisió del conjunt de medicaments i vigilem possibles interaccions.

PRODUCTES ALIMENTARIS SENSE GLUTEN

Disposem d'una àmplia gamma de productes elaborats especialment per a persones celíaques. Hi podreu trobar: pasta de diferents tipus, pa, cereals, brioixeria, magdalenes, bases de pizza, galetes...
Davant
l'Hospital
Santa Caterina

SALT-GIRONA
PÀRQUING
RESERVAT
per als nostres clients davant de la farmàcia