Visita a les instal·lacions de CALZAMEDI.

CALZAMEDI és una empresa que fabrica el calçat ortopèdic a mida.

Tenen un alt nivell tècnic i combinen les tecnologies més modernes com l’escaneig en 3D per a la presa de mides i en el disseny del calçat. Aquesta tecnologia es combina amb el treball tradicional en la fabricació de calçat d’alta qualitat.

 

 

 


 

Curs 3D i presa de mides.

Al juny de 2017 hem fet un curs que ens ha permès actualitzar els nostres coneixements de biomecànica del peu i conèixer les darreres tècniques en tecnologia 3D i nous materials per a la confecció de plantilles amida i personalitzades.

 


 

VISITA AL BACH CENTRE,

Brightwell-cum-Sotwell, Anglaterra. Agost 2015.

Aquest estiu, Neus Domènech va tenir l'ocasió de visitar la casa del Dr. Bach.

Va ser molt emocionant poder veure la casa i tots els seus objectes personals, així com el jardí i les flors originals a partir de les quals es van preparar aquests meravellosos productes.

Llegir més...

 

 


 

LIicència fabricant d'ortopèdia a mida.

Ampliació dels serveis d’ortopèdia amb la nova llicència de FABRICACIÓ DE PRODCUTES ORTOPROTÈTICS A MIDA.

L’any 2016 vàrem aconseguir aquesta llicència que implica poder fabricar productes relacionats a l’ortopèdia i les pròtesis a mida del pacient.

 

 

 

 


ESPECIALITZATS EN ORTOPÈDIA 

Som membres d'ORTOGRUP

Farmàcia i Ortopèdia Neus Domènech és membre associat d'ORTOGRUP. D'aquesta manera, els nostre personal rep una formació constant dels nous avenços en productes ortoprotètics estàndard i adaptats.

http://www.ortogrup.com/component/zoo/item/farmacia-neus-domenech.html

 


 

ASSOCIATS A SEFAC 

Formació constant

Farmàcia i Ortopèdia Neus Domènech és membre associat de SEFAC, així ens podem beneficar d'una formació constant en farmàcia familiar i comunitària.

Els anys 2014, 2016 i 2018 hem assistit als congressos que organitza SEFAC a diferents ciutats espanyoles.

 

 

 

 


 

La Neus Domènech, titular de la farmàcia, és llicenciada en Farmàcia i doctora en Tecnologia dels Aliments per la Universitat de Barcelona. LLEGEIX MÉS...
La Judit Padres, és graduada en Fisioteràpia i ha realitzat tasques assistencials en diversos centres a Girona i França. LLEGEIX MÉS...
En Xavier Monge és Llicenciat en Farmàcia i té un Màster en Atenció Farmacèutica Integral i un Postgrau en Assegurament de la Qualitat als Laboratoris d’Anàlisis Clíniques.
LLEGEIX MÉS...
La Mònica Caba és llicenciada en Dret i Tècnic en Parafarmàcia. LLEGEIX MÉS...
Back
Next
Davant
l'Hospital
Santa Caterina

SALT-GIRONA
PÀRQUING
RESERVAT
per als nostres clients davant de la farmàcia