Back
Next
Tens dubtes?
Confia en nosaltres
Som professionals i et podem aconsellar perquè puguis millorar la salut i el benestar.

Pots fer la teva comanda per
telèfon, mòbil, whatsapp o e-mail. T’avisem quan la tinguem a punt perquè la puguis recollir. Disposem d’aparcament reservat per als nostres clients davant mateix de la farmàcia.

Telèfon 972 439 935
Mòbil/whatsapp 619 534 323
info@farmacianeusdomenech.com

PLANTILLES I CALÇAT ORTOPÈDIC A MIDA

ANÀLISI DEL PEU I PLANTILLES A MIDA
Caminar és una funció bàsica per el nostre cos. Quan tenim dolor al caminar cal analitzar els motius i intentar corregir-los. Hi ha moltes patologies del peu que estan  interrelacionades amb altres parts del cos com els malucs i l’esquena, entre d’altres.
Amb una cita prèvia et podem fer un estudi biomecànic del peu i de la marxa amb tecnologia d’última generació:

• Plataforma informatitzada de càrrega en estàtic i dinàmic per analitzar el repartiment de pes i les pressions.
• Escàner 2D per prendre mides del peu.
• Escàner 3D

Ho completem amb una minuciosa exploració clínica del peu que, juntament amb els  informes mèdics del pacient (RX, Ressonàncies, informes de traumatòlegs...), ens ajuden a fer un millor diagnòstic. Amb aquestes dades es fa un informe.
Si us convé, fabriquem les plantilles a mida adaptades a cada necessitat i patologia.
Disposem de taller propi de plantilles i d’adaptació de calçat al nostre establiment.

• Plantilles per a peus plans o còncaus
• Neuroma de Morton.
• Esperó calcani.
• Peus diabètics.
• Hallux Valgus (galindons).
• Plantilles infantils.
• Altres patologies.

CALÇAT ORTOPÈDIC A MIDA
Disposem de calçat ortopèdic estàndard i molt confortable per a diferents necessitats.
A més, tramitem la gestió amb la Seguretat Social perquè disposeu de calçat a mida en el cas de deformitats greus, amputacions i altres tipologies establertes.
Aquest calçat està finançat per la Seguretat Social, nosaltres disposem de la llicència corresponent per poder fer les tramitacions pertinents.

TERÀPIA COMPRESSIVA

La insuficiència venosa crònica (IVC) és una malaltia causada per la incapacitat de les venes de retornar la sang de les extremitats cap el cor, en el sentit contrari de la gravetat. Les conseqüències son la congestió del sistema venós, sobretot a les cames, provocant varius, edemes i lesions ulceroses que no es curen.
Per aquest motiu disposem de mitges compressives (estàndards i fetes a mida) de diferents tipus, colors i mides. Podeu escollir entre pantis, mitges llargues, mitjons, etc.

El limfedema és una patologia del sistema limfàtic. Pot ser congènita o secundària, és a dir, després d’haver patit un traumatisme, extirpació de ganglis limfàtics en oncologia o per altres motius. El mal funcionament del sistema limfàtic fa que es formi un edema a les extremitats inferiors o superiors d’aspecte molt característic.

Per a pal·liar el limfedema disposem de diferents productes a mida fets a partir de teixits plans: mitges, mànigues, guants de mans i peus, entre d’altres. Treballem amb els millors fabricants de productes del mercat i disposem de productes estàndard i fets a mida.

MOBILITAT I AJUDES TÈCNIQUES

Ampli assortiment de productes de tot tipus per a millorar la qualitat de la vida diària i per a la vostra mobilitat.

• Cadires de rodes.
• Caminadors.
• Crosses i bastons regulables.
• Scooters i cadires de rodes elèctriques.
• Llits ergonòmics elèctrics, grues, baranes i altres complements per al descans.
• Ajudes i accessoris per al bany i per facilitar-vos la vida diària.

Posem a la vostra disposició opcions per a un finançament a mida i de lloguer d’equips ortopèdia.

ORTESI

Disposem d’un ampli catàleg d’ortesi, ja sigui estàndard o a mida, i per a tot tipus de patologies. Faixes, turmelleres, genolleres i canelleres que us ajudaran en la rehabilitació, post operatoris, en a la pràctica d’esport, en la prevenció de lesions o per ajudar a curar-les.

Guixos i substituts del guix.
Ja podem dir adéu als guixos! Disposem de material com l’EXOS (fèrules i immobilitzadors), les resines E-CAST i les botes Walker que es posen amb facilitat, es poden posar i treure, són molt adaptables i, fins i tot, es poden mullar.
També tenim fèrules de sirena o Dennis Brown per a infants i adults.

MASTECTOMIA

Les nostres pròtesis asseguren el contorn natural i la simetria després d’una mastectomia. Son pròtesis de mama adaptables que podem complementar amb roba íntima i d’esport, banyadors i altres complements relacionats. Et podem assessorar a l’hora d’escollir el millor producte segons les teves necessitats.
Davant
l'Hospital
Santa Caterina

SALT-GIRONA
PÀRQUING
RESERVAT
per als nostres clients davant de la farmàcia